Ezio Auditore da Firenze Kimdir?, Ezio Auditore da Firenze Hayatı

Ezio Auditore da Firenze (Kısaca Ezio) 1459 doğumlu oyun kahramanı.Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood ve Assassin's Creed: Revelations oyunlarının ana karakteridir. Rönesans İtalyasında Floransa'nın asil ailelerinin birinin çocuğu olarak doğmuştur. Floransa'da onun çılgınlıklarını duymayan yoktur. Kavgalarıyla ve bir o kadar da kızlarla arası iyidir. "Zengin bir ailenin şimarık çocuğu" diyebiliriz. Ancak gelişen olaylar sonucu Ezio'nun Babası,Abisi ve Erkek kardeşi aile dostlarından biri tarafından öldürülmüştür. Bu olaydan sonra o şimarık çocuk gözleri intikam hırsıyla dolmuş bir savaşçıya dönüşmüştür. Ezio, ailesinin intikamını almak için mücadele ediyordur.Yani sonradan suikastçı olmuş bir asilzadedir.



Aile Bağları
Giovanni Auditore da Firenze [ Babası ]
Maria Auditore [ Annesi ]
Mario Auditore [ Amcası ]
Federico Auditore da Firenze [ Erkek Kardeşi ]
Petruccio Auditore da Firenze [ Erkek kardeşi ]
Claudia Auditore [ Kız Kardeşi ]

[Assassin's Creed] oyunundaki Altair karekterinin torunlarından ve Desmond Mileskarekterinin atalarındandır.
Babası, Giovanni Auditore da Firenze'dir.Babası kendinden önceki suikastçidir.
Erkek Kardeşleri, Petruccio Auditore da Firenze ve Federico Auditore da Firenze'dir.Oyun içinde olaylar geliştikçe gerçekleşen özel durum olmasaydı asıl suikastçi olması planlanan kardeş Ezio'nun abisi Federico idi.
Amcası, Mario Auditore'dir.Villa Auditore'yi de içinde bulunduran Monteriggioni şehrinin yöneticisiydi. Cesare Borgia tarafından öldürülmüştür.

Bu bilgiler wikipedia.org sitesinden tarafımızca düzeltilip yazılmıştır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.